top of page
  • Osvárt Judit

100/22: Bauhaus füzetek

Aki olyan írószermániás, mint én, biztosan járt már a budapesti Fiók üzletében (és ha olyan írószermániás, mint én, akkor messzire elkerüli). Ma jártam arra és benéztem, örömmel láttam, hogy az általuk forgalmazott Leuchtturm márkától a Bauhaus kollekciót is árulják!


A Leuchtturmról azt kell tudni, hogy egy nagyon praktikus, jól használható termékeket gyártó brand, mely rengeteg különbözőféle füzetet, noteszt, naptárt kínál, a szivárvány minden színében. Nagyon jó választás annak, aki megbízható, soklapos füzetre vágyik, számos variációban kaphatók, puha vagy kemény fedéllel, pöttyös oldalakkal, simával, naptárként, jegyzetelni, ami csak kell.


Nekem most természetesen a Bauhaus kollekció a kedvencem (eddig a Metallic kollekció volt), amit a centenáriumi évre jelentettek meg, azon belül is a kék füzet, piros élfestéssel (amit csak azért nem veszek meg, mert már most is rengeteg üres füzet van itthon).


A teljes kollekcióról itt lehet olvasni, de a Fiókban van szinte mindenből, és természetesen a webshopjukból is meg lehet rendelni (a lenti képet ma reggel, ott készítettem). Ja, és ceruzák is tartoznak a kollekcióhoz, azok is gyönyörűek!


bottom of page